Reglement TURKEY TOERNOOI 2021

1. Dit toernooi wordt gespeeld in Bowlingcenter Eden te Mol en is volledig ten voordele van de jeugd BC Eden De Mollekes.

2. Het toernooi zal doorgaan tijdens het week-end van 6 en 7 november 2021.
Reserveren vanaf 5 oktober kan bij Bowling Eden of telefonisch : 014 / 31.72.98 e-mail toernooi verantwoordelijke : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De inschrijvingen worden genoteerd op onze web-site www.bowlingclubeden.be zodat iedereen de beschikbare plaatsen kan raadplegen.

3. De reglementen van de BBSF zijn van toepassing.

4. Bepalen van het gemiddelde :
a. Voor spelers met een BBSF-licentie, zal dit gemiddelde gebruikt worden voor het, berekenen van HDC.
b. Voor spelers zonder BBSF gemiddelde zal voor de berekening van HDC een liga gemiddelde genomen worden. Voor leden van BC Eden telt het gemiddelde na het spelen van week 8 (liga week van 26 oktober).
Voor anderen zal het liga gemiddelde van hun club genomen worden mits voorlegging van een document, ondertekend door de voorzitter van de club.
c. Voor de leden die noch een BBSF noch een LIGA gemiddelde hebben, zal na het spelen van 3 games van elke shift, 1 score getrokken worden die niet meetelt voor het bepalen van het gemiddelde van de speler.
d. HDC zal beperkt worden tot 45 kegels voor heren en 50 kegels voor dames.

5. Er worden maximum 3 spelers per baan toegewezen, dus maximum 24 spelers per shift
De banen zullen door trekking toegewezen worden
Proefballen zullen starten 10 min voor aanvang van de shift.

6. We houden ons aan de vooropgestelde uurregeling.
Gelieve een half uur voor de aanvang van de shift aanwezig te zijn.
Er wordt niet gewacht op eventuele laatkomers.

7. Voor aanvang van elke shift worden de banen geolied.

8. Er zal gespeeld worden in 1 categorie : handicap (berekening = 80% tov 210)
De handicap wordt geperkt tot max 45 voor heren en 50 voor dames.
Heren, dames en jeugd spelen samen in één reeks.
De shiften worden gespeeld over 3 games, europese speelwijze.
Iedere game komt in aanmerking voor het eindklassement.
Er wordt één globaal klassement opgemaakt na elke shift.
Bij gelijke stand wint diegene met het kleinste verschil tussen hoogste en laagste game.
Het eindklassement wordt opgemaakt na de laatste shift, er is geen finale.
Resultaten worden na elke shift op de web-site gezet : www.bowlingcubeden.be

9. Elke klacht over de uitslagen dient binnen de 15 minuten na het bekendmaken van de uitslagen
van elke shift te worden ingediend.
Bij betwisting zullen de inrichters een beslissing nemen die bindend is.

11. Deelnemingskosten bedragen 18.00 euro, te betalen voor aanvang van de shift.
Meerdere re-entry's zijn toegestaan, de prijs hiervoor is 13.00 euro. In de rangschikking worden alle resultaten opgenomen, voor de prijsuitreiking komt echter alleen het beste resultaat per speler in aanmerknig

12. Prijzenpakket :
De prijzenpot bestaat uit minimum 490.00 euro verdeeld over de 10 best geklasseerden en dit bij een maximum van 109 deelnemers.
Vanaf 110 deelnemers wordt de prijzenpot verhoogd met 20.00 euro en zal dit bedrag integraal besteed worden als prijs voor de volgende persoon in het klassement.
Verder zal deze prijzenpot verhogen met 20.00 euro per 10 extra deelnemers enkomt er telkens een prijs bij ter waarde van 20.00 euro voor de volgende persoon in het klassement.

Verdeling prijzen:

turkey 2021

Prijzen af te halen in Bowling Eden na het beëindigen van de laatste shift of uiterlijk op 21 november 2021.